Baza sportowa

HALA SPORTOWA

SIŁOWNIA

Fitnes Club

Zapraszamy do korzystania z Fitnes Clubu funkcjonującego na bazie dwóch siłowni wyposażonych w nowoczesny sprzęt kulturystyczny. Gwarantujemy fachową opiekę instruktorską oraz możliwość nabycia zestawów witamin i napojów. Zapewniamy od poniedziałku do piątku w godzinach

poniedziałek - piątek od 8:00 do 22:00

CENNIK:
Siłownia bez ograniczeń w tym sauna - 85zł
Siłownia 2 x w tygodniu w tym sauna - 70zł
Siłownia + sauna jedno wejście - 15zł
Siłownia jedno wejście - 10zł
Sauna jedno wejście - 10zł

Sauna zamówienie indywidualne:
1 godz.- 35zł (2 osoby)
plus 10zł każda następna osoba

Zapraszamy do odwiedzenia strony www siłowni.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

FITNESSSTUDIO

Fitnesszentrum

Wir laden Sie zu unserem Fitnesszentrum ein, das aus zwei Fitnessstudios besteht,  die mit modernen Bodybuildinggeräten ausgestattet sind. Wir garantieren, dass  ein Fachtrainer sich um Sie kümmert und dass Sie Vitaminzusammenstellungen und Getränke kaufen können.  Wir sichern Ihnen das alles vom